Cabecera Cabecera


Qui Som

L'Associació Catalana d'Empreses Constructores d'Obra Pública (constCAT) neix amb l'objectiu de representar, gestionar, defensar, desenvolupar i fomentar els nteresos econòmics, socials i empresarials dels membres  que forman part de l'entitat. Els associats són empreses de tamany mitjà que desenvolupen la seva activitat en el sector  de l'obra pública.

El sector de la construcció d'obra pública a Espanya és un dels referents de major importància dins l'economia espanyola. El dinamisme empresarial dels últims anys ha motivat a un moment de transició, marcada per la situació financera a nivell internacional.

Per això, constCAT té com a premissa potenciar les relacions entre les empreses del sector, satisfer les seves necessitats i constituir-se com a interlocutor vàlid davant les administracions públiques catalanes i estatals, els seus organismes autònoms, entitats públiques dependents, tribunals, associacions, col•legis, cambres de comerç, federacions, sindicats de treballadors i tècnics, o qualsevol altra entitat.
Associació Catalana de Constructors d'Obra Pública
Travessera de Gràcia, 62 3º 7ª
08006 - Barcelona
Tel. 93 237 13 78
Fax. 93 237 13 78
www.constcat.cat